Big Image
Keten Tohumu 200gr paket
Bhr 0022
₺ 66,00
Stok Miktarı: 1000
Adet

Günümüzde alternatif tıp ürünleri arasında kullanılan keten tohumu insan vücudu üzerinde onarıcı bir etkiye sahip. 1,5 yemek kaşığı keten tohumunu ıslatabilir ve bir miktar yoğurt ile karıştırıp tüketebilirsiniz. Bu şekilde kullanım özellikle sindirim sistemi sorunları olan kişilerede önerilmektedir.

Sağlıklı kilo vermeye yardımcı olur

Keten tohumunun faydaları denildiğinde belki de akla gelen ilk şey, kilo vermede etkili bir ürün olması. Keten tohumu uzun süreli tokluk sağlayan bir ürün olmasının yanı sıra vücuttaki zararlı maddeleri de yok ediyor. Keten tohumu içinde yer alan sabit yağlar insan vücudundaki zararlı yağları yok ederek kilo vermede etkili oluyor.

Kanseri önler

Keten tohumunun bilinen önemli bir faydası da kanseri önlemesidir. Keten tohumunu hayatınızın bir parçası haline getirerek kanser hücrelerine karşı vücudunuzu koruyabilir, bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Keten tohumu içinde yer alan lignan isimli madde kanser hücrelerine karşı koruyucu bir etkiye sahiptir.

 

Enerjinizi yükseltir

Keten tohumu içeriğinde  çok sayıda besin değeri yer aldığı için gün içinde enerjik kalmanıza yardımcı olmaktadır. Keten tohumu günlük kullanımı ile zinde kalabilir, enerjinizi her zaman yüksek tutabilirsiniz.

Unutkanlığı önler

Keten tohumu faydaları arasında öne çıkan diğer bir etken ise unutkanlığı önlemesidir. Unutkanlık konusunda tedavi edici özelliği bulunan Omega 3 yağı keten tohumu içinde bol miktarda yer alır. Unutkanlık sorunu yaşayanlara düzenli  keten tohumu kullanımı tavsiye edilir.

Sindirim sistemini düzenler

Sindirim sistemi sorunları hemen hemen herkesin hayatında bir dönem karşılaştığı sorunlar arasında yer alıyor. Keten tohumu düzenli kullanım ile mide ve bağırsakta yer alan zarların tamamını temizleyerek, iltihap oluşmasının önüne geçiyor. Düzenli kullanım ile sindirim sisteminizde kalıcı bir etki sağlayabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Oylama:

Ücretsiz Kargo

200 TL üzeri tüm alışverişlerde kargo ücretsiz

Güvenli Alışveriş

Size güvenli alışverişi sunuyoruz!

Müşteri Hizmetleri

0(342) 231 99 85

Bizi Takip Et
BÜLTEN İÇİN KAYDOLUN